Knallertkørekort

Mere information

Knallertkørekort: Går du og drømmer om et knallertkørekort, så læs her. Vi guider dig igennem tilmeldingen og de vigtigste regler. (Kørekortet skal du tage i Ishøj)

Alder: Aldersgrænsen for at tage knallertkørekort blev i oktober 2016 sat ned til 15 år. Det betyder, at du kan starte med at tage dit kørekort, allerede når du er 14½ år. Tilmeld dig gerne før, da der er større chance for, at der er en ledig plads på holdet til dig.

Førstehjælpskursus: Inden du kan få det knallertkørekort og køre rundt i Ishøjs gader, skal du starte med at have bestået det lovpligtige førstehjælpskursus, som du kan tage på Ishøj Ungdomsskole. Førstehjælpskurset er inkluderet i prisen for et knallertkørekort, og du bliver automatisk tilmeldt.

Knallerthold – Teori og praksis: Efter at have gennemført det obligatoriske førstehjælpskursus, vil du automatisk blive tilmeldt et knallerthold og indkaldt til undervisning. Undervisningen består både af teori og praksis, ligesom du skal bestå både en teoretisk og en praktik prøve. Der vil i alt være 30 lektioner.

Pris: Prisen for et knallertkørekort er kr. 490,- (inkl. førstehjælp). Ny teori- eller køreprøve koster hver 200,- ekstra, hvis du ikke består første gang.

Tilmelding: Der vil være mulighed for at tilmelde sig et hold i efteråret 2019, vinter 2019 og forår 2020.  Tilmeld dig på valung.dk, hvor du får besked vedr. opstart på hold, når vi har elever til et hold. 

Bemærk, at undervisningen foregår i samarbejde med Ishøj Ungdomsskole.

 

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Der er 12 ledige pladser
Pris Det koster i alt DKK 490 at deltage. Det fulde beløb for deltagelse skal betales nu. Beløbet hæves dog først når ungdomsskolen godkender din tilmelding.
Andre muligheder
Holdnr. 101

Hvor?

Ishøj Ungdomsskole