Velkommen i Juniorklubben

Juniorklubben i Vallensbæk Kommune er et tilbud efter skoletid for i 5.-6. klasse. Juniorklubben hører under Vallensbæk Ungdomsskole.
Der er en Juniorklub tilknyttet på alle tre folkeskoler i Vallensbæk; Pilehaveskolen, Vallensbæk Skole og Egholmskolen.

Tilbuddet giver børnene mulighed for at komme i klub om eftermiddagen og være sammen med vennerne i trygge rammer, få nye venner og være en del af fællesskabet i klubben samt have relationer til voksne, der hverken er deres forældre eller skolelærere.

I klubben tilbydes forskellige spændende aktiviteter. Børnene er med til at planlægge indholdet og der er fokus på børnenes dannelse, identitet og trivsel. Det bestræbes, at medarbejderne sammen med børnene skaber rammer, hvor børnene kan være kreative og udfolde nogle forskellige sider af sig selv med fokus på fællesskab og anerkendelse.

Om sommeren tager vi på Vilde Vulkaner, som er en børnefestival i Vordingborg, hvor børn fra hele Danmark mødes for at høre musik og have det sjovt. I 2017 deltog 146 børn og 12 voksne. Juniorklubben arrangerer også en årlig weekend - Tidligere har vi blandt andet været i Sverige og i Tyskland.

Information omkring arrangementer, ture og ændringer i dagligdagen vil være via Tabulex og på vores Facebook-side Vallensbæk Juniorklub.

Åbningstider
Klubberne har åbent efter skoletid frem til kl. 18 samt en aften om ugen til kl. 21. Det er typisk denne aften, vi har ture ud af huset som biograf, bowling m.m. På klubaftner laver børn og voksne aftensmad sammen.

Klub Egholm på grå gang Egholmskolen
Egholmvej 19
2665 Vallensbæk
Tlf.: 51593512
Onsdage åbent til kl. 21

På Toppen Vallensbæk Skole
Idræts Allé 5 
2625 Vallensbæk
Tlf.: 51593513
Tirsdage åbent i lige uger til kl. 21
Onsdage åbent i ulige uger til kl. 21

Klub Nord Pilehaveskolen
Løkkekrogen 11G
2625 Vallensbæk
Tlf.: 51593514
Tirsdage åbent i lige uger til kl. 21
Onsdage åbent i ulige uger til kl. 21

Ferie
Juniorklubben er åben i alle ferier kl. 08-16. I ferierne samles Juniorklub på Ungdomsskolen.
Vi holder lukket på helligdage og i juleferien.
I ferier kan vi kontaktes på telefon nr. 91168771