Kære udskolingselev og forældre

Valgfag er for 7., 8. og 9. klasse

I det kommende skoleår vil der også stå Valgfag på dit skoleskema. Du skal tilvælge 1 valgfag og får mulighed for, at vælge blandt mange forskellige. For at give dig flest mulige fag at vælge mellem, arbejder din skole sammen med de andre folkeskoler, Musikskolen og Ungdomsskolen i Vallensbæk Kommune. Det vil give dig den største mulighed for, at netop dit ønskefag kan komme på skemaet.

Det betyder også i praksis, at nogle fag udbydes på din skole, de andre skoler eller på Musikskolen og Ungdomsskolen.

For skoleåret 2017/2018 vil valgfag udgøre 3 timer hver uge, med start i uge 33 og 20 uger frem. Det betyder, at du sammen med de andre elever på holdet, virkelig kan komme i dybden med et fag. Der vil være valgfag fra kl. 12 - 15 mandag, tirsdag eller onsdag.

Bemærk, nogle valgfag foregår uden for almindelig skoletid, og undervisningen vil oftest foregå i Musikskolen eller på Ungdomsskolen.

Har du spørgsmål - så skriv til usk@(if you can see this please update your browser)vallensbaek.dk

På Elevintra er der fremsendt et afkrydsningsskema til alle elever i udskolingen. På dette skema vælges og prioriteres de tre valgfag, der har størst interesse. Skemaet skal være udfyldt senest den 15. maj. Vi vil forsøge at opfylde alles ønsker, men vi kan ikke love det. For nogle fag er det "først til mølle", og andre fag bliver måske ikke oprettet, hvis der er for få tilmeldte - derfor: Tilmeld dig i god tid!

Det er skolernes ønske, at denne valgfagsstruktur bliver et godt bidrag til den attraktive skole, hvor motivation og læring går hånd i hånd, og hvor samarbejde giver anledning til gensidig inspiration og fornøjelse på tværs af klasser og skoler.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen Skolerne i Vallensbæk


7. - 9. kl.

9. kl.

7. - 9. kl.

8. - 9. kl.

8. kl.

9. kl.

7. kl.

7. kl.

7. kl.

8. - 9. kl.

8. kl.

7. - 9. kl.

7. - 9. kl.

8. kl.

7. kl.

9. kl.

7. - 9. kl.

8. kl.

7. kl.

9. kl.

9. kl.

7. kl.

7. kl.

7. kl.

VALGFAG UDEN FOR NORMAL SKOLETID


7. - 9. kl.

7. - 9. kl.

7. - 9. kl.